Handala kaarten, waar magie en jij..... hand in hand gaan

.

Begin jaren negentig (1993) in de vorige eeuw kreeg ik al van de spirits te horen en de opdracht 50 mandala kaarten te maken. Een jaar lang hard werken, dit dag en nacht, gemaakt In aquarel, in trans mediamieke staat van zijn, dit zonder besef van tijd en ruimte. Ook toen kwam mijn sjamanenpad al duidelijk te voorschijn.Nu vele jaren later, dit na vele omzwervingen en pogingen bij andere uitgeverijen, is het nu zover, klaar voor het 'grote' publiek. Na de dood van mijn vader in jan. 2015, kwam vele dingen ineens in een stroomversnelling terecht. De eerste zijn al van de stapel. Nu 25 jaar later zijn ze eindelijk klaar, zoals ze zouden moeten zijn. Met dank aan Anita Rengers.

Een prachtig handleiding hoort erbij, in boekvorm en fullcolour.

De eerste tekst van in het begin 90'er jaren, is verloren gegaan. Mijn spirits gaven mij (2015) ook de opdracht de Handala (deze naam is ontstaan uit mijn voornaam Hans en Mandala) kaarten, van nieuwe tekst te voorzien. Doordat ik mij daarin liet leiden (transmediamieke contact) via de bron en de Spirits, kwam ik in een flow terecht en zie, binnen 2 weken was de complete tekst af. De energie van de Rode Draak liep met mij mee, de scheppingskracht in optima forma. Gesteund door mijn Pad van de Slang.

Dus alle informatie over kaart-duidingen en legwijzes, kwam in een rap tempo voorbij. Maar ik had mij ook aan regels (wat inhoud en essentie van de kaarten betreft) te houden. Daarmee is het één geheel geworden, perfect op elkaar afgestemd. De woorden, ze raken je ziel, je hart en je ego en heeft daardoor transformerende eigenschappen. Ze laten ware intenties zien en voelen, van zowel de gever als de ontvanger.

De tekst past daarom dan ook beter bij de nieuwe tijd/stijl. Het nieuwe denken, 't Nieuwe weten en zoals het hoort met de binding vanuit de 5e dimensie. Je kan daar niet meer omheen. Daarom kan je deze Handala kaarten gebruiken voor:  therapeutissche werk, mediamieke werk, als inzicht kaarten, hetzij voor jezelf of in groepen gebruiken. Of het nu op nummer, dus numerologisch, essentie (kernwoord), alleen de afbeelding of in combinatie met elkaar, dat maakt niet uit. Maak de kaarten je eigen en dat op jouw eigen wijze.

Hoe vaker je ze gebruikt, des te sterker jouw afstemming met de Bron via de kaarten. Je wordt er vanzelf handiger, zekerder in en daarmee jouw eigen werkstijl makend en je neemt jouw indentiteit daarin aan. Dat heet dan jouw persoonlijke werkwijze.

Ook is er jaaropleiding daarin te volgen. Individueel of in een groep. In deze opleiding leer je ermee te werken en je krijgt een Speciale afstemming (inwijding met jouw persoonlijke kaarten), zodat de kaarten echt jouw eigen gaan worden. Je wordt dan ook afgestemd op de Bron, zodat je een zuiver 'doorgeefluik' gaat worden. Je wordt dan gedragen door de magie van deze Handala kaarten.

Deze kaarten zijn niet in de winkel te verkrijgen en in een beperkte oplage, alleen bij mij verkrijgbaar. In het verleden heb ik al mensen moeten teleurstellen, omdat ik hen weigerde deze kaarten aan hun door te geven. Ze zijn voor mij zeer speciaal en niet voor de sier of alleen om te hebben. Dus jaren vakkennis, hard werk is hierin gestopt en behoren (naar mijn idee) dan ook niet ergens ongebruikt opgeborgen te liggen. Daar zijn ze mij te dierbaar voor, ik noem ze dan ook mijn kinderen. Inmiddels zijn er velen honderden mensen al met deze Handala kaarten in contact zijn gekomen. Dit vaak met grote verbazing en steeds groter wordende groep bewonderaars. Men komt dan ook graag voor een speciale Handala kaart legging op diverse beurzen. Ze weten echt overal raad op. ©

Wil je meer weten hierover? Maak dan gebruik van het contactformulier.  Een legging via mail is behoort ook tot de mogelijkheid. Kosten hiervoor zijn € 45,00. Of maak een afspraak bij mij. Kosten zijn dan € 60,00.