Welke opleidingen?

Mijn taak als Sjamaan en leraar neem ik heel serieus. Wil ik mij daarin binden aan iemand, die in een sjamanenopleiding bij mij wil, dan moeten er eerst dingen opgehelderd zijn. Daarvoor geldt dan ook: wij hebben eerst een intake gesprek.

Daarin wordt bepaalt of jij er klaar voor bent en of jouw intenties zuiver zijn, de reden waarom. In ieder geval een raadzame gesprek waarin veel helder wordt gemaakt. Het is geen 'tussen neus en lippen door' iets. Of gezellig voor erbij.

Mijn taak en doel moet overeenkomen met wat jij wilt (hartsverlangen), als sjamaan. Vervolgens moet het met jouw levensdoel en pad, daarmee op één lijn gebracht worden, zie het als een vorm van roeping, een drang. Verder ben je intensief bezig, vooral met jezelf, zoals het oplossen van problemen, werken met tools en het maken ervan enz.. Daarbij transformeer je en transformeren eist ook zijn tol, dat vergt aanpassingen en veranderingen. Durf jij het aan jezelf te worden, en de sjamaan in jou wakker te laten worden? 

Mijn opleidingen spreken alleen jou aan, omdat je er door geroepen voelt,  of er is een klik met mij. Je wilt een bevrijdende uitweg vinden, waar een innerlijke drang om de mens te willen helpen, op een zuivere manier, steeds sterker naar voren komt. Het gevoel van: 'Ik moet dit gewoon doen...........!'-motivatie, no matter what. Ook wel 'de klik' genoemd. Deze insteek geldt voor alles wat ik te bieden heb.

Dit zijn de opleidingen:

Nieuwe Tijds Sjamaan in 2 jaar.  

Verder zijn er de jaar opleidingen:

Mediumschap/healer, Spirituele coach, Kristal medium, Handala Coach en aangepaste opleidingen die op maat wordt gegeven. 

Normaal duurt een opleiding 1 jaar. 12- 14 lessen, incl. werkboek, materialen en huiswerk, begeleiding en eventueel inwijdingen.

Maar zoals gezegd, éérst een intake gesprek. Daarin wordt bepaald of je toegelaten wordt en daarvoor kan je afspraak met mij maken. 

Oktober is het nieuwe begind daarvan.  De opleidingen zijn meestal individueel maar kunnen ook op andere tijden beginnen. Persoonsgebonden, geeft ook weer bepaalde gemakken en vrijheden. 


Gebruik contactformulier voor het maken van een intake afspraak.