Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar ook de wereld waarin wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Dit zijn belangrijke data om in je agende te zetten, houdt ze vrij, dan ben je erbij!

Thema avond.

De volgende avond is o:

5 December:
Speciale Sinterklaas Avond met een leuke verrassing.
2 Januari '19:
Nieuwjaarsduik in jouw onderbewustzijn, loslaten van 2018. Verwelkom 2019.

1 strip deze avond. Aanvang 19,30 uur. Losse avond is € 15,00. incl. koffie the en versnapering.

Transformatie spel.

Op 18 november (nog 2 plekken), 1 en 7 december staan weer het transformatiespel op het programma. Loop je vast? Zit je in een vervelende spiraal en je weet niet hoe eruit te komen? Wil je weten wat je valkuil is? Of dat wat je onbewust problemen geeft en dat allemaal oplossen? Dan is dit vat iets voor jou. Je leert je zelf op een andere manier kennen, wat je egostukken zijn maar ook hoe je naar anderen toe doet. Of op anderen reageert. Heel verhelderend en het werkt transformerend. Zeker weten. Er komt ruimte voor wie je bent. Er is voor 2-4 personen per dag ruimte. De kosten zijn nu met korting en alleen hiervoor: € 35,00 i.p.v. € 60,00. Wil je meedoen? Het is op alle dagen van 13.00-16.30 uur incl. koffie/thee. Mail voor opgave.

witteadelaar.praktijk@hotmail.com

Kersthealing 20 December.

Zoals elk jaar heb ik de kerst healing, dit keer op donderdag 20 december, waarin het oude wordt afgesloten en het nieuwe verwelkomt, dit met een volledig door mij verzorgde buffet. Deze avond is mede daardoor altijd snel vol. Je krijgt een persoonlijke healing die jouw groei ondersteunt en pijn verlicht op zielenniveau.

Aanvang is 19.00 uur. Kosten €35,00 Je komt in stilte en je gaat in balans. Wees er op tijd bij.

November deal

De dure tijd weer aangebroken. Daarom heb ik in of voor de maand december weer een mooie aanbiedingsactie.

Alle consulten in de maand december € 30,00. (50% korting). Actie geldt tot 1 december ’18.

Hier kun je uit kiezen:
Aura/chakra reading-healing.
Regressie/reïncarnatie therapie.
Handala legging.
Medicijn wiel.
Sjamanistische healing.
Energetisch healing.
Kristal therapie.
Gesprekstherapie.
Een combi therapie.
En meer.

Voor sommige van deze consulten kun je bij mij ook online terecht, dit via Messenger, Whatsapp, de bekende online consult.
Maar wil je ook iemand verrassen en dit kado geven, dat kan ook.... schaf dan mijn tegoedbon aan van €30,--. Ook daarvoor geldt: vooruitbetaling. Eveneens voor online consulten.


Ik neem de tijd voor jou.
Jij ook voor jezelf?
Maak nu alvast die afspraak voor december. Er is niet veel ruimte. Dus wees er snel bij. Maak die afspraak, via de mail.

Data 1-dagworkshops.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaterdag 24 november: Hoe leer ik werken met het medicijnwiel, jouw kracht.
Van 10.00-16.00 uur.
Kosten €50,00. incl lunch, koffie thee.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zondag 9 december: Ik en mijn totemdier, samen op reis.
Van 11.00- 16.30 uur.
Kosten € 50,00 Incl. lunch enz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaterdag 15december: Kristalhelder.
Zij wijzen de weg.  
Van 11.00- 16.30 uur.
Kosten € 50,00 Incl. lunch enz. incl. een kleine verrassing.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 12 januari 2019. Dragon and Skulls event.
Van 11.00-16.00 uur.
Alles wat met schedels te maken heeft, Ermee werken, Hoe en wat, ruil enz.
Kosten € 50,00 incl certificaat van deelname. Meer weten? Even een mail.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
zondag 10 februari 2019: NTH trainingsdag
Van 11.00 - 16.30 uur.
Voor wie hogerop wil gaan werken, als Nieuwe TIjds Healer.
Kosten €85,00, inschrijfgeld € 25,00 en vooraf te voldoen. Meer weten? Facebook of mail mij.

Deze workshops staan in teken van jouw persoonlijke welzijn, op alle niveaus. Als herboren, terug kerend bij jezelf. Dat is mijn doel.


Dragon & Skull event: de Schanskuil in Emmen.

Op 12 jan. 2019 is er een speciale event op het gebied van schedels.

Drakenschedels, aliens, van kristal, orgonite en veel meer.

Wij, Baudina Hubbeling en ik roepen alle keepers (hoeders) op, om een kring te gaan vormen op deze dag. Onze schedels in te zetten voor een betere wereld, een healing cirkel te vormen.
Maar je kunt op deze dag ook leren contact te maken, ervaringen delen, te communiceren met jouw schedel, alle schedels 'linken', en meer. We hebben een afwisselende programma met verschillende onderdelen samengesteld. Voor ieder wat wils. Of je nu al heel lang ermee werkt of heel kort. Wij zijn op deze dag allen gelijkwaardig. Eenheid en samenwerking staat bovenaan.
Alle deelnemers krijgen ook een certificaat deelname, want dit is niet zomaar een event. Het heeft zeer zeker een doel.

Hoger bewustzijn is onze doel, je Zelf op een hoger plan zetten. Deze dag begint om 11.00 tot +/- 16.00 uur, dus wees ruim voor aanvang aanwezig. Zaal is open om: 10.30 uur.

Je neemt mee:

yoga mat, eventueel een warme doek, deken, jouw schedels ( ook is er mogelijkheid tot ruil of verkoop deze dag) Lunch pakket.

Kosten € 50,00. incl. 2 consumpties.

Heb je meer vragen? Of wil jij je opgeven? Even een mail. Zie daarvoor het contactformulier.

Wil je meer weten over Baudina Hubbeling? Klik dan op deze link.

www.degulleengel.nl


Strippenkaart.

Nieuw is, dat ik met mijn strippenkaart werk. Deze is (op de eerste dag) aan te schaffen.
Wil je geen strippenkaart en dus per thema avond betalen, dan is het €15,00 per avond.

Een strippenkaart heeft 5 strippen en kost € 60,00 (i.p.v. € 75,00)
Voor alle workshops gelden max. 2 strippen + restant.
Je mag 1x iemand op jouw strip meenemen op de thema avond. Dan is het 2 strippen. Bij evenementen en workshops is dat niet mogelijk. Wil je een strippenkaart, dan kan je hem dan aanschaffen of even langskomen om het te halen. 1 strip vertegenwoordigd de waarde van €15,00 en je spaart ermee uit als je met een strip betaald. Ook zijn er kadobonnen. Stuur een mail voor meer info.

Opleidingen.

Deze staan in het teken om dat je een goede stabiele basis kunt gaan creëren, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen, als therapeut. Dus als je wens is om anderen te helpen, te begeleiden als KristalMaster, coach, healer, dan is dit vast iets voor jou. Natuurlijk kom jij het eerst aan bod, want je moet een ervaringsdeskundige worden, die in praktijk vanuit het hart geleerd heeft. Zo kan je beter anderen van dienst zijn en geef je een beter signaal af bij de cliënt. Begrip en invoelend vermogen, dat worden dan de sleutels tot jouw succes.
Voor mij is er ook hier met opleidingen geven het e.e.a. verandert. Wat betekent, dat ik selectiever ben geworden in wie ik ga begeleiden. Het is gebleken dat de opleidingen veel met jou, als toekomstige therapeut veel doet. Je gaat een paar niveautjes hoger, om het even zo te zeggen. En omdat er een nieuwe bewustzijnsniveau, poort open is en voor mij persoonlijk ook een erbij, daar hoort dan ook mijn lesgeven bij. Oude loslaten en het nieuwe doorvoeren. Dat is dus harder werken voor beiden, wel met grotere beloningen. Maar niet iedereen ziet dat en lopen vast en hebben de einde dan ook niet gehaald. Die teleurstelling wil ik voorkomen. Zie het als een masterclass, dit hogere spirituele bewustzijn want je gaat echt jezelf een niveau hoger zetten. Maar daarvoor zal er eerst een intake gesprek vooraf gaan. Daar zijn geen kosten voor, behalve tijd en energie.
Er zal een andere wereld voor je open gaan. Het healingssymbool is een vast onderdeel van alle opleidingen, die je dan ook ontvangt. Bij de opleidingen zit alles erbij in. Handala kaarten zijn of werkristal, documentatie, lesstof, koffie en thee, en als je slaagt een certificaat. Kosten per les €60,00, voor de PT is het €40,00 per les.

Welke opleidingen zijn er?

Sjamanisme (2 jaar, 24 lessen)
Handala Docent (1 jaar, 12 lessen)
Spirituele coach (1 jaar,12 lessen)
Medium (1 jaar, 12 lessen)
Kristalmaster (1jaar, 12 lessen)
Ik werk, begeleid en geef al meer dan 30 jaar les op vele vlakken, met veel kennis op vele vlakken, dus een aangepaste opleiding is ook mogelijk. Je wilt van meer markten thuis zijn net als ik? Dan adviseer ik de opleiding:
P.T. (Personal Trainer 1 jaar, 16 lessen)
Deze opleiding is een combinatie van diverse onderdelen.

Meer info is via het antwoordformulier te verkrijgen. Als je graag wilt, hetzij met anderen werken, groei, loslaten, of een ervaringsdeskundige worden. Dan is de Witte Adelaar jouw plek, om te leren jouw vleugels uit te spreiden en te gaan vliegen. In vrijheid en niet tegen een muur aan.

OM TE WETEN!

Het nieuwe seizoen krijgt zijn vorm. Vooral met nieuwe dingen, waar jij (meestal) 't Zelf, voorop staat. Samen gaan we op 'thema-pad'. Vandaar dat ik nu thema avonden op de 1e woensdagavond van de maand: aanvang 19,30 uur en ze duren tot +/- 22.00 uur.
De thema's zijn doorgegeven en het hoort daarom bij mijn nieuwe manier van werken, dit is om jouw 'Ik-zijn' blokkadevrij te maken, stress verminderend. Je wordt sterker of 'mens'-bestendiger doordat je beter in je vel komt te zitten. Ik werk vanuit jouw stukje onderbewustijn. Dus het pad met valkuilen maken we zichtbaar, deze gaan we samen dicht gooien, anders vallen anderen of jij (steeds weer?) erin.
Er is dus van alles te doen bij de Witte Adelaar.
Van 1 dags workshops, tot opleidingen en spirituele doemee dagen en meer. Ook daar is het strippenkaart voor de te gebruiken. Max. 2 strip per 1 dags workshops, dan wordt er €30 euro in mindering gebracht op het totaal bedrag.

Op facebook staan ze als evenement en kun je ze in de gaten houden. Ook om rechtstreeks met mij in contact komen.
Like en volg mijn pagina. www.facebook.com/hansemmensjamaan/

Kijk hier gerust rond en welke 1 dags workshops er zoal staan vermeldt op deze site. Maar er is meer, zoals het transformatie spel, medicijnwiel en de wat ook nieuw is: samenwerken met een collega Baudina van de Gulle Engel (zie de link) om de workshop: DRAGON AND SKULLS in de Schanskuil in Emmen te organiseren. Speciaal voor diegene die daarmee werken, een dag ermee aan de slag te gaan. Dit zal in december of januari 2019 worden. Ligt aan de dag die vrij is in de Schanskuil, in ieder geval: houdt het hier in de gaten of ga ook daarvoor naar:  www.degulleengel.nl/


Alles bij mij heeft als doel, en dat bij JIJ. Of het nu bewustwording, in balans komen, blokkade(s) om te zetten in kracht en ondersteunend naar jou toe op jouw spirituele pad is. Ik bouw op.
Meer weten of voor opgave, gelieve de mail daarvoor te gebruiken.
Of via whatsapp, zie het contact formulier.

Heb je een vraag of wil je je opgeven? Gebruik dan dit formulier.

Contact