Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar ook de wereld waarin wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Dit zijn belangrijke data om in je agende te zetten, houdt ze vrij, dan ben je erbij !

Healingssymbool mini opleiding

Info avond (kostenloos) op 18 februari 2019. Aanvang om 19.00 uur.

Voor info en opgave; energetische Healer (NTH) in 6 lessen. Of Trainingsdag.

Klik op de link voor meer info. Geen kosten deze avond. Koffie en thee staan klaar. Reserveren gewenst.

www.facebook.com/events/592748974529269/


Thema avond.

Deze avond gaan dieper in op de nieuwe trilling, hogere bewustzijn, jouw plek op deze wereld en jouw taak. Voor wie meer uit zijn/haar potentie wil gaan werken, zijn deze avonden een welkome gegeven. Er is meer dan wij beseffen, besef je dat ook? Wij ruimen op en gaan verder waar anderen niet durven gaan. Nog 4 avonden. Reserveren is gewenst.

De volgende avond is op:

6 maart: thema is Meditatief tekenen.

Vogende avond is op 3 april, 1 mei en 5 juni.

1 strip deze avond. Aanvang 19,30 uur. Losse avond is
€ 15,00. incl. koffie thee en versnapering.

NTH Healings dag, 2 en 17 maart.  

Wil je:
- jezelf op een hogere plek zetten, zonder jezelf en jouw energie te verliezen?
-leren werken met energieën vanuit het universum?
-sterker op jouw pad gezet worden, zodat je niet opgebrand raakt en anderen nog beter van dienst kunt zijn.
-jezelf verbeteren als mens en healer?
Dan is dit unieke eerste healingsymbool iets voor jou, Alleen hier bij de Witte Adelaar (pas op: copyright) staat dit symbool tot jouw beschikking. Of je nu dit symbool voor jezelf of anderen wilt gaan gebruiken, hij ondersteunt jouw groei en potentie, ook naar anderen toe. Hij is ervoor bedoelt je terug te brengen bij wie je werkelijk bent. Helpt om los te laten en zekerder te worden.


De kosten zijn hiervoor:
€ 85,00. Wil je meedoen? 11.00-16.00 uur incl. koffie/thee. lunch en certificaat.
Mail voor opgave.

witteadelaar.praktijk@hotmail.com

Strippenkaart.

Nieuw is, dat ik met mijn strippenkaart werk. Deze is (op de eerste dag) aan te schaffen.
Wil je geen strippenkaart en dus per thema avond betalen, dan is het €15,00 per avond.

Een strippenkaart heeft 5 strippen en kost € 60,00 (i.p.v. € 75,00)
Voor alle workshops gelden max. 2 strippen + restant.
Je mag 1x iemand op jouw strip meenemen op de thema avond. Dan is het 2 strippen. Bij evenementen en workshops is dat niet mogelijk. Wil je een strippenkaart, dan kan je hem dan aanschaffen of even langskomen om het te halen. 1 strip vertegenwoordigd de waarde van €15,00 en je spaart ermee uit als je met een strip betaald. Ook zijn er kadobonnen. Stuur een mail voor meer info.

Seminar Enschede

De planning is op zondag 14 april. Van 11.00 -16.00 uur.

Ik had te horen gekregen, van mijn spirits, gidsen totems. Waarom ga je dat niet doen? Ik zei: wattuh?
In het kader van samenwerking en een nieuwe verbinding aan gaan?
Ik verder in conclaaf met boven: 'Daar ben ik al mee bezig!'
'Nee.. niet zo, anders!' God, wat wat zijn ze weer lekker vaag boven (ik lag te slapen, hè).
Dus mijn volgende vraag was: hoe?
Ze lieten mij dingen zien, m.b.t. het collectieve bewustzijn. Hoe dat beter kon, moest. Iedereen werkt op zijn eigen eilandje. Bundelen van krachten zou beter en handiger zijn.
Dus bij deze even de stoute schoenen aantrekken.
Een dag organiseren, voor mensen met een eigen praktijk, of je nu 2 jaar of 32 (zoals ik) jaar bezig bent. Er is altijd wel iets te verbeteren. En samenwerken is er één van. Helaas hebben velen niet door dat ego meer (onbewust?) invloed heeft op iemands spirituele pad en men vast blijft houden aan het oude.
Dus mijn vraag: zijn er (beginnende) therapeuten die een eigen praktijk (willen) hebben en graag samenwerken waardoor je nog succesvoller bent? Deze dag is voor jou dan het moment, met diverse onderwerpen.
Doel: openheid, samenwerken en spiritualiteit.
2019 heeft het getal 3 in zich. 3-eenheid.
Jij, de mens en het universum en ook: wij, de mensen en onze taak.
Ik zie je graag in Enschede.
Inschrijfgeld is €10,00 (low budget) en het wordt verrekend met.
Meer info volgt nog.
Deze dag is incl. lunch, koffie en thee.

Wil je mee doen aan deze bijzondere dag? Gebruik daarvoor de knop hieronder en ik zie jouw gegevens graag tegemoet.Opleidingen.

Deze staan in het teken van een goede stabiele basis creëren, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen, als therapeut. Dus als je wens is om anderen te helpen, te begeleiden hetzij als KristalMaster, coach, healer, dan is Witte Adelaar vast iets voor jou.
Natuurlijk kom jij het eerst aan bod, want je moet een ervaringsdeskundige worden, die in praktijk vanuit het hart i.p.v. uit boeken geleerd heeft. Zo kun je veel beter anderen van dienst zijn en geef je een beter signaal, die van begrip en invoelend vermogen, dat zijn dan de sleutels tot (jouw?) succes.
Bij de Witte Adelaar is met het geven van opleidingen ook het e.e.a. verandert. Daarmee selectiever geworden in wie wel of niet. Het is gebleken dat de opleidingen veel met jou, als toekomstige therapeut veel doet. Niet iedereen zou dit aan kunnen gaan, om welke redenen dan ook. Je gaat op hoger plan werken en omdat er een nieuwe bewustzijnsniveau en de daarbij horende poort is geopend, hoort dan ook een verandering van lesgeven bij. Oude kennis loslaten en het nieuwe doorvoeren. Dat is dan harder werken voor beiden, dit brengt ook grotere beloningen. Helaas niet iedereen haalt de eindstreep. Die teleurstelling wil ik voorkomen, vandaar ook een intake vooraf. Je gaat in een masterclass level dit aan. Vanuit het hogere spirituele bewustzijn op een hoger plan zetten.
Het 1e 5D healingssymbool is een vast onderdeel van alle opleidingen, die je dan ook ontvangt. De opleidingen kunnen ook deels online gedaan worden. Zo ook de documentantie, les materiaal gebeurt ook online. Voor sommige onderdelen dien je echt aanwezig te zijn. Materiaal wat ik lever zijn (afhankelijk van de opleiding) :Handala kaarten, werkristal, documentatie, lesstof, koffie en thee, en als je slaagt een certificaat. Kosten per les €60,00, voor de P.O. (persoonlijke ontwikkeling) is het €40,00 per les. Meer weten? Mail gerust.

Welke opleidingen zijn er?

Sjamanisme (2 jaar, 24 lessen)
P.O. (2/2,5 jaar, 24-30 lessen)
Handala Docent (1 jaar, 12 lessen)
Spirituele coach (1 jaar,12 lessen)
Medium (1 jaar, 12 lessen)
Kristalmaster (1jaar, 12 lessen)
Ik werk, begeleid en geef al meer dan 30 jaar les op vele vlakken, met veel kennis en wijsheid op vele vlakken, dus een aangepaste opleiding is ook mogelijk. Je wilt van meer markten thuis zijn net als ik? Dan adviseer ik de opleiding:
P.O. (Personal Trainer 2-2,5jaar, 24-30 lessen)
Deze opleiding is een combinatie van diverse onderdelen.

Meer info is via het antwoordformulier te verkrijgen. Als je graag wilt, hetzij met anderen werken, groei, loslaten, of een ervaringsdeskundige worden. Dan is de Witte Adelaar jouw plek, om te leren jouw vleugels uit te spreiden en te gaan vliegen. In vrijheid en niet tegen een muur aan.


HANDIG OM TE WETEN!

Het seizoen gaat snel voorbij. Nieuwe dingen onplooien zich steeds meer. 't Zelf staat voorop. Het jaar van samen op 'thema-pad'. Met de thema avonden op de 1e woensdagavond van de maand: aanvang 19,30 uur en ze duren tot +/- 22.00 uur.
De thema's zijn doorgegeven en het hoort daarom bij mijn nieuwe manier van werken. Dat is om jouw 'Ik (ego)' blokkadevrij te maken, stress verminderend. Je wordt sterker of 'mens'-bestendiger doordat je beter in je vel komt te zitten. Ik werk vanuit jouw stukje onderbewuste. Dus het pad met zijn valkuilen maken we zichtbaar. Samen maken we ze dicht, anders valf jij (steeds weer?) erin.
Er is dus van alles te doen bij de Witte Adelaar.
Van 1 dags workshops, tot opleidingen en spirituele doemee dagen en meer. Ook daar is het strippenkaart voor de te gebruiken. Max. 2 strip per 1 dags workshops, dan wordt er €30 euro in mindering gebracht op het totaal bedrag van €50,00.

Op facebook staan ze als evenement en kun je ze in de gaten houden. Ook om rechtstreeks met mij in contact komen.
Like en volg mijn pagina:
www.facebook.com/hansemmensjamaan/


Bij mij ben jij..... het doel. Of het nu bewustwording, in balans komen, blokkade(s) om te zetten in kracht en ondersteunend op jouw spirituele pad is. Ik bouw op.
Meer weten of voor opgave, gelieve de mail daarvoor te gebruiken.
Of via whatsapp, zie het contact formulier.

Heb je een vraag of wil je je opgeven? Gebruik dan dit formulier.

Contact