Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar moeder Aarde waarop wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Dit zijn belangrijke data om in je agende te zetten, houdt ze vrij, dan ben je erbij !

Thema avond.

Nieuwe data en nieuwe onderwerpen.
Nu op elke derde woensdag avond.
De eerste thema avond is op 18 september om 19.30 uur.


1 strip deze avond. Aanvang 19,30 uur. Losse avond is incl. koffie thee en versnapering.
Opleidingen.

Deze staan in het teken van een goede stabiele basis creëren, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen, eerst als mens dan als therapeut. Dus als je wens is om anderen te helpen, te begeleiden hetzij als KristalMaster, coach, healer in welke vorm dan ook, dan is de Witte Adelaar vast iets voor jou.
Natuurlijk kom jij het eerst aan bod, want je moet een ervaringsdeskundige worden, die vanuit het praktijk, dus het hart i.p.v. uit boeken werkt. Zo kun je veel beter anderen van dienst zijn en geef je een beter signaal, die van begrip en invoelend vermogen, dat zijn dan de sleutels tot (jouw?) succes.
Bij de Witte Adelaar is met het geven van opleidingen ook het e.e.a. verandert. Daarmee de W.A. selectiever geworden in wie wel of niet. Het is gebleken dat de opleidingen veel met jou, als toekomstige therapeut veel doet. Niet iedereen zou dit aan kunnen gaan, om welke redenen dan ook en haakt voortijdig af. Je gaat vooral op hoger plan werken en op een nieuwe bewustzijnsniveau. Daar hoort dan ook een verandering van lesgeven bij. Oude kennis loslaten en het nieuwe doorvoeren. Dat is dan harder werken voor beiden, dit brengt ook grotere beloningen. Helaas is door egostukken de eindstreep niet voor iedereen weg gelegd. Die teleurstelling wil ik voorkomen, vandaar ook een intake vooraf. Je kiest voor 100% voor jezelf en jJe gaat in een masterclass dit level aan. Vanuit het hogere spirituele bewustzijn jezelf op een hoger plan zettend.
Het 1e 5D healingssymbool is een vast onderdeel van alle opleidingen, die je dan ook ontvangt (€85,00). De opleidingen kunnen ook deels online gedaan worden. Zo ook de documentantie, les materiaal digitaal aangeleverd. Voor sommige onderdelen dien je echt aanwezig te zijn. Materiaal wat ik lever zijn (afhankelijk van de opleiding) : Set Handala kaarten, werkristal, documentatie, lesstof, koffie en thee, en als je slaagt een certificaat. Kosten per les €60,00, voor de P.O. (persoonlijke ontwikkeling voor persoonlijke trainer) is het €40,00 per les. Meer weten? Mail gerust. Ik werk veel pro deo.HANDIG OM TE WETEN!

Het seizoen gaat snel voorbij. 't Zelf staat voorop en is flink getest. Het jaar van samen op 'thema-pad', van integer zijn, niet zeggen maar doen.
Het jaar van: 'Ik (ego)' blokkadevrij te maken, stress verminderen. Je wordt sterker of 'mens'-bestendiger doordat je beter in je vel komt te zitten. Ik werk vanuit jouw stukje onderbewuste. Dus het pad met zijn valkuilen maken we zichtbaar. Niet iedereen kan of wil dat. Samen maken we ze dicht, anders valf jij (steeds weer?) erin.
Het seizoen is bijna voorbij.
Ook daar is het strippenkaart voor de te gebruiken. Max. 2 strip per 1 dags workshops, dan wordt er €30 euro in mindering gebracht op het totaal bedrag van €50,00.

Op facebook staan ze als evenement en kun je ze in de gaten houden. Ook om rechtstreeks met mij in contact komen.
Like en volg mijn pagina:
www.facebook.com/hansemmensjamaan/


Bij mij ben jij..... het doel. Of het nu bewustwording, in balans komen, blokkade(s) om te zetten in kracht en ondersteunend op jouw spirituele pad is. Ik sta je bij, waar nodig, dit voor jouw welzijn.  
Meer weten of voor opgave, gelieve de mail daarvoor te gebruiken.
Of via whatsapp, zie het contact formulier.

Heb je een vraag of wil je je opgeven? Gebruik dan dit formulier.

Contact