Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar ook de wereld waarin wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Dit zijn belangrijke data om in je agende te zetten, houdt ze vrij, dan ben je erbij !

Healingssymbool mini opleiding

Info avond op 18 februari 2019. Aanvang om 19.00 uur.

Voor info en opgave; energetische Healer (NTH) in 6 lessen.

Klik op de link voor meer info. Geen kosten deze avond. Koffie en thee staan klaar. Reserveren gewenst.

www.facebook.com/events/592748974529269/


Thema avond.

Deze avond gaan dieper in op de nieuwe trilling, hogere bewustzijn, jouw plek op deze wereld en jouw taak. Voor wie meer uit zijn/haar potentie wil gaan werken, zijn deze avonden een welkome gegeven. Er is meer dan wij beseffen, besef je dat ook? Wij ruimen op en gaan verder waar anderen niet durven gaan. Nog 6 avonden. Reserveren is gewenst.

De volgende avond is op:

2 Januari '19:
Nieuwjaarsduik in jouw onderbewustzijn, het loslaten van 2018. Verwelkom 2019.

6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni.

1 strip deze avond. Aanvang 19,30 uur. Losse avond is € 15,00. incl. koffie thee en versnapering.

Healingssymbool dag, 2 maart.  

Wil je:
- jezelf op een hogere plek zetten, zonder jezelf en jouw energie te verliezen?
-leren werken met energieën vanuit het universum?
-sterker op jouw pad gezet worden, zodat je niet opgebrand raakt en anderen nog beter van dienst kunt zijn.
-jezelf verbeteren als mens en healer?
Dan is dit unieke eerste healingsymbool iets voor jou, Alleen hier bij de Witte Adelaar (pas op: copyright) staat dit symbool tot jouw beschikking. Of je nu dit symbool voor jezelf of anderen wilt gaan gebruiken, hij ondersteunt jouw groei en potentie, ook naar anderen toe. Hij is ervoor bedoelt je terug te brengen bij wie je werkelijk bent. Helpt om los te laten en zekerder te worden.


De kosten zijn hiervoor:
€ 75,00. Wil je meedoen? 11.00-16.00 uur incl. koffie/thee. lunch en certificaat.
Mail voor opgave.

witteadelaar.praktijk@hotmail.com

Cursus Eigenwaarde- zelfliefde.

De onderwerpen zijn (onder voorbehoud):
1.
Erken dat je keuzes hebt. Meestal voelen mensen-pleasers alsof ze geen keus hebben, en ze hebben het gevoel om ja te moeten zeggen als iemand om hun hulp vraagt. Maar je hebt wel een keuze - en het is ok om nee te zeggen.
Thema: 'nee!' zeggen zonder schuldgevoel.
2.
Bepaal jouw prioriteiten. Als je al verplichtingen hebt of prioriteiten hebt gesteld, kun je gemakkelijk nee zeggen omdat je een echt 'excuus' hebt. Doe wat het belangrijkst voor jou is, en onthoud alsjeblieft - het is jouw leven!
Thema is: hoe blijf ik in mijn kracht.
3.
Blijf stil voordat - geef niet meteen een antwoord. Stel dat je een beetje tijd nodig hebt voordat je een beslissing neemt. Dat geeft je tijd en ruimte om na te denken over de gevolgen. Want andere zaken of mensen zullen waarschijnlijk lijden als je veel te veel hooi op vork neemt.
Thema is: hoe en wat weerhoudt mij en wanneer maak ik de juiste keuze?
4.
Wees niet bang om voorwaarden aan je 'ja's' toe te voegen. Zeg bijvoorbeeld: ik zeg alleen 'ja!' als iemand anders ook ja zegt - of dat je alleen voor een bepaalde periode deze nieuwe taak op je neemt, korte tijd dus.
Thema is: welke angsten houden mij tegen en waarom?
5.
Ben je gemanipuleerd?
Er zijn er genoeg die je zullen gebruiken om ervoor te zorgen dat hun plannen slagen, dus pas op voor die complimenten en lege vleierij. Thema is: hoe maak ik mij weerbaarder, durf ik vanuit mijn kracht te reageren?
6.
Wees standvastig als je 'nee' zegt. De eerste keer dat je nee zegt, voelt het ongemakkelijk, gevoelens van vroeger maken het je moeilijk. Maar als je dat een paar keer hebt gedaan, begint het veel gemakkelijker te voelen. En als je zelfverzekerd bent, nemen anderen je serieus.
Thema is: welke oude stukken weerhouden je van krachtige communicatie?
7.
Verdedig jezelf en jouw beslissing niet. Je hebt het recht om nee te zeggen - en daarmee hoef jij jezelf NIET te verdedigen. Het is tenslotte jouw leven - je hoeft niet uit te leggen "waarom" ... of dat je excuses bedenkt omdat men druk legt op jou... of wordt onder druk gezet, manipulatie. En verontschuldig je niet aan anderen - nee zeggen is geen misdaad! Thema is: hoe leer ik mijzelf te beschermen.
8.
Communicatie is de sleutel van succes. Je wilt graag op de juiste wijze, met de juiste woorden, op de juiste tijd dat kunnen en willen zeggen, alleen iets weerhoud je dat te doen. Het "had ik nu maar dit of dat gezegd"-gevoel heeft te vaak de overhand. Het achteraf het gevoel van ontoereikendheid, jezelf voor de kop slaan omdat je weer niet dat kon doen of zeggen, wat je wilde.
Thema is: hoe verbeter ik mijn communicatie, wat weerhoud mij om gehoord te worden?

Dit zijn ongeveer de thema's, maar kunnen iets afwijken. Hogere prioriteit maakt de keuze.
Deze cursus heeft vooral met jouw innerlijke (eigenwaarde) te maken. Hoe bied je weerstand aan mensen met narcistische trekjes, kwetsend, mensen die je overstemt en je met een rotgevoel achter laten zitten.
Hierin draait het om weerbaar te zijn, om zelfvertrouwen en zelf-liefde/respect. In dit nieuwe jaar gaat het vooral om jou. De nieuwe jij.
Min. Deelnemers: 4 en Max 8.
Meer info? Gebruik daarvoor het contact formulier. Nog enkele plekken vrij. Geef je snel op. Zie daarvoor het contactforumulier.

Iedereen een goed, veilig, leuke jaareinde, en een gezegend 2019.


Data 1-dagworkshops.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 12 januari 2019. Dragon and Skulls event.
Van 11.00-16.00 uur.
Alles wat met schedels te maken heeft, Ermee werken, Hoe en wat, ruil enz.
Kosten € 50,00 incl certificaat van deelname. Meer weten? Even een mail.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
zondag 10 februari 2019: NTH trainingsdag
Van 11.00 - 16.30 uur.
Voor wie hogerop wil gaan werken, als Nieuwe TIjds Healer.
Kosten €85,00, inschrijfgeld € 25,00 en vooraf te voldoen. Meer weten? Facebook of mail mij.

Deze workshops staan in teken van jouw persoonlijke welzijn, op alle niveaus. Als herboren, terug kerend bij jezelf. Dat is mijn doel.


Dragon & Skull event: de Schanskuil in Emmen.

Op 12 jan. 2019 is er een speciale event op het gebied van schedels.

Drakenschedels, aliens, van kristal, orgonite en veel meer.

Wij, Baudina Hubbeling en ik roepen alle keepers (hoeders) op, om een kring te gaan vormen op deze dag. Onze schedels in te zetten voor een betere wereld, een healing cirkel te vormen.
Maar je kunt op deze dag ook leren contact te maken, ervaringen delen, te communiceren met jouw schedel, alle schedels 'linken', en meer. We hebben een afwisselende programma met verschillende onderdelen samengesteld. Voor ieder wat wils. Of je nu al heel lang ermee werkt of heel kort. Wij zijn op deze dag allen gelijkwaardig. Eenheid en samenwerking staat bovenaan.
Alle deelnemers krijgen ook een certificaat deelname, want dit is niet zomaar een event. Het heeft zeer zeker een doel.

Hoger bewustzijn is onze doel, je Zelf op een hoger plan zetten. Deze dag begint om 11.00 tot +/- 16.00 uur, dus wees ruim voor aanvang aanwezig. Zaal is open om: 10.30 uur.

Je neemt mee:

yoga mat, eventueel een warme doek, deken, jouw schedels ( ook is er mogelijkheid tot ruil of verkoop deze dag) Lunch pakket.

Kosten € 50,00. incl. 2 consumpties.

Heb je meer vragen? Of wil jij je opgeven? Even een mail. Zie daarvoor het contactformulier.

Wil je meer weten over Baudina Hubbeling? Klik dan op deze link.

www.degulleengel.nl


Strippenkaart.

Nieuw is, dat ik met mijn strippenkaart werk. Deze is (op de eerste dag) aan te schaffen.
Wil je geen strippenkaart en dus per thema avond betalen, dan is het €15,00 per avond.

Een strippenkaart heeft 5 strippen en kost € 60,00 (i.p.v. € 75,00)
Voor alle workshops gelden max. 2 strippen + restant.
Je mag 1x iemand op jouw strip meenemen op de thema avond. Dan is het 2 strippen. Bij evenementen en workshops is dat niet mogelijk. Wil je een strippenkaart, dan kan je hem dan aanschaffen of even langskomen om het te halen. 1 strip vertegenwoordigd de waarde van €15,00 en je spaart ermee uit als je met een strip betaald. Ook zijn er kadobonnen. Stuur een mail voor meer info.

Opleidingen.

Deze staan in het teken om dat je een goede stabiele basis kunt gaan creëren, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen, als therapeut. Dus als je wens is om anderen te helpen, te begeleiden als KristalMaster, coach, healer, dan is dit vast iets voor jou. Natuurlijk kom jij het eerst aan bod, want je moet een ervaringsdeskundige worden, die in praktijk vanuit het hart geleerd heeft. Zo kan je beter anderen van dienst zijn en geef je een beter signaal af bij de cliënt. Begrip en invoelend vermogen, dat worden dan de sleutels tot jouw succes.
Voor mij is er ook hier met opleidingen geven het e.e.a. verandert. Wat betekent, dat ik selectiever ben geworden in wie ik ga begeleiden. Het is gebleken dat de opleidingen veel met jou, als toekomstige therapeut veel doet. Je gaat een paar niveautjes hoger, om het even zo te zeggen. En omdat er een nieuwe bewustzijnsniveau, poort open is en voor mij persoonlijk ook een erbij, daar hoort dan ook mijn lesgeven bij. Oude loslaten en het nieuwe doorvoeren. Dat is dus harder werken voor beiden, wel met grotere beloningen. Maar niet iedereen ziet dat en lopen vast en hebben de einde dan ook niet gehaald. Die teleurstelling wil ik voorkomen. Zie het als een masterclass, dit hogere spirituele bewustzijn want je gaat echt jezelf een niveau hoger zetten. Maar daarvoor zal er eerst een intake gesprek vooraf gaan. Daar zijn geen kosten voor, behalve tijd en energie.
Er zal een andere wereld voor je open gaan. Het healingssymbool is een vast onderdeel van alle opleidingen, die je dan ook ontvangt. Bij de opleidingen zit alles erbij in. Handala kaarten zijn of werkristal, documentatie, lesstof, koffie en thee, en als je slaagt een certificaat. Kosten per les €60,00, voor de PT is het €40,00 per les.

Welke opleidingen zijn er?

Sjamanisme (2 jaar, 24 lessen)
Handala Docent (1 jaar, 12 lessen)
Spirituele coach (1 jaar,12 lessen)
Medium (1 jaar, 12 lessen)
Kristalmaster (1jaar, 12 lessen)
Ik werk, begeleid en geef al meer dan 30 jaar les op vele vlakken, met veel kennis op vele vlakken, dus een aangepaste opleiding is ook mogelijk. Je wilt van meer markten thuis zijn net als ik? Dan adviseer ik de opleiding:
P.T. (Personal Trainer 1 jaar, 16 lessen)
Deze opleiding is een combinatie van diverse onderdelen.

Meer info is via het antwoordformulier te verkrijgen. Als je graag wilt, hetzij met anderen werken, groei, loslaten, of een ervaringsdeskundige worden. Dan is de Witte Adelaar jouw plek, om te leren jouw vleugels uit te spreiden en te gaan vliegen. In vrijheid en niet tegen een muur aan.

OM TE WETEN!

Het nieuwe seizoen krijgt zijn vorm. Vooral met nieuwe dingen, waar jij (meestal) 't Zelf, voorop staat. Samen gaan we op 'thema-pad'. Vandaar dat ik nu thema avonden op de 1e woensdagavond van de maand: aanvang 19,30 uur en ze duren tot +/- 22.00 uur.
De thema's zijn doorgegeven en het hoort daarom bij mijn nieuwe manier van werken, dit is om jouw 'Ik-zijn' blokkadevrij te maken, stress verminderend. Je wordt sterker of 'mens'-bestendiger doordat je beter in je vel komt te zitten. Ik werk vanuit jouw stukje onderbewustijn. Dus het pad met valkuilen maken we zichtbaar, deze gaan we samen dicht gooien, anders vallen anderen of jij (steeds weer?) erin.
Er is dus van alles te doen bij de Witte Adelaar.
Van 1 dags workshops, tot opleidingen en spirituele doemee dagen en meer. Ook daar is het strippenkaart voor de te gebruiken. Max. 2 strip per 1 dags workshops, dan wordt er €30 euro in mindering gebracht op het totaal bedrag.

Op facebook staan ze als evenement en kun je ze in de gaten houden. Ook om rechtstreeks met mij in contact komen.
Like en volg mijn pagina. www.facebook.com/hansemmensjamaan/

Kijk hier gerust rond en welke 1 dags workshops er zoal staan vermeldt op deze site. Maar er is meer, zoals het transformatie spel, medicijnwiel en de wat ook nieuw is: samenwerken met een collega Baudina van de Gulle Engel (zie de link) om de workshop: DRAGON AND SKULLS in de Schanskuil in Emmen te organiseren. Speciaal voor diegene die daarmee werken, een dag ermee aan de slag te gaan. Dit zal in december of januari 2019 worden. Ligt aan de dag die vrij is in de Schanskuil, in ieder geval: houdt het hier in de gaten of ga ook daarvoor naar:  www.degulleengel.nl/


Alles bij mij heeft als doel, en dat bij JIJ. Of het nu bewustwording, in balans komen, blokkade(s) om te zetten in kracht en ondersteunend naar jou toe op jouw spirituele pad is. Ik bouw op.
Meer weten of voor opgave, gelieve de mail daarvoor te gebruiken.
Of via whatsapp, zie het contact formulier.

Heb je een vraag of wil je je opgeven? Gebruik dan dit formulier.

Contact