Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar ook de wereld waarin wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Handala kaarten

Bijna dertig jaar geleden al doorgekregen om iets te gaan ontwikkelen, wat later zou worden gebruikt als werkinstrument om anderen te helpen. Na jarenlang in de wacht te hebben gelegen was het tijd geworden, dat te gaan doen waarvoor ze gemaakt zijn. Het overlijden van mijn vader was het startsein. Het uitgeven en ze onder de mens verspreiden. Inmiddelsl worden ze door een steeds grotere groeiende groep mensen gebruikt, veelal door mensen die als medium, therapeut werken. Prive en op beurzen. Ze vullen aan en in. Er zijn beperkte sets in omloop en allen met de hand gemaakt, dus geen productie werk. Deze 50 kaarten-set komt in een rode luxe opbergdoos plus handleiding. Ze zijn gemaakt door Anita Rengers die dat voor mij in beheer heeft.
Omdat het een beperkte oplage is en het 1 voor 1 wordt gemaakt is de prijs hoger. Maar dan heb je ook iets wat maar weinig anderen hebben, een uniek kaartendeck, die overal voor te gebruiken is.
Kosten €85,00 excl. verzendkosten. Vooraf te voldoen.

Wil je meer weten? Gebruik daarvoor de knop hieronder

Handala coach.

Je wilt graag anderen helpen en je wilt het op een andere manier doen dan anderen en jezelf onderscheiden? Je bent nog niet zeker van jezelf? Of heb je nog niets gevonden waar je mee wilt gaan werken maar je vindt werken met kaarten leuk? Dan is vast deze opleiding, de opleiding voor jou. Die van Handala coach.

In 12/13 lessen (1 jaar) leer je te werken met deze kaarten. Hoe ze in te zetten bij (therapeutische) consulten, uit en thuis en hoe je daarmee kunt werken, in jouw eigen praktijk, voor mensen die bij jou (medium) op consult komen, om inzicht te krijgen in verleden, heden, toekomst, werk, relatie, volgende stap, blokkades en meer. Ze werken vele kanten op en spiegelen jou je eigen groeiproces en je leert wat je nodig hebt om succesvol te worden in om een goede reading te kunnen geven. Ook in het zekerder worden in het begeleiden van andere mensen zijn ze nuttig gebleken. In praktijk laten de Handala kaarte nu al zien, wat ze voor de mens(heid) betekent. Voor de mensen die deze kaarten gebruiken of het nu als gever of ontvanger is, men is erdoor in een geweldige groeispurt geraakt. Dat is ook de bedoeling met deze kaarten, om jou en anderen naar een nieuwe niveau te laten groeien. Een stapje hogerop in jouw bewustzijnsniveua.

De opleiding komt incl. kaartendeck en alle bijkomende lesstof en huiswerk waarin je leert om te gaan met alle aspecten van werken met de Handala kaarten. Je wordt letterlijk een ervaringsdeskundige, een coach. Dit vanuit je hart en intuitie.

Kosten zijn €60,00 per les. Ook per les te voldoen. Heb je al een kaartendeck? Dan is het €55,00 per les.

Deze opleiding kan in groepen maar ook individueel. Een les duurt +/- 2 uur. Er volgt eerst een intake gesprek. Deze duurt een uur en is kostenloos. Ik zie je graag.

Consulten.

Ik werk al heel wat jaren met deze Handala kaarten. Op beurzen, in mijn facebook groepen (week kaarten) of prive. Mensen kiezen mij omdat men verder wil, blokkades duidelijk wil hebben of helder wilt krijgen wat hun tegenhoudt.
Uiteindelijk moet je het zelf doen. Ze werken transformerend, omdat ze zo simpel werken. Natuurlijk is het ook aan de gever, in dit geval ik dus, hoe ermee om te gaan, te interpreteren. Ik geef je daarmee tools aan, wat je kunt doen om verder te komen, helpt los te laten wat blokkeert. Ze liegen niet en daarom word jouw eerlijkheid aangesproken.
Je krijgt dat onder ogen wat je moet weten, wat nodig is en niet wat je graag wilt horen om iets in stand te houden, want wij zijn zuiver en eerlijk bezig toch?
Maar jij bent en blijft altijd verantwoordelijk voor jouw stappen. Ook voor dat wat je niet doet maar wel moet omdat het noodzakelijk is, is jouw verantwoording.
En zo werk ik op een manier met de Handala kaarten, zodat zij veel dingen helder voor je maken. Of het jouw verleden is, dat weet je al, het heden is waar je nu staat en de toekomst, deze begint NU. Dus ze vertellen je, dat wat je nodig hebt. Durf jij het aan?

Ik kan ook gebruik maken van het medicijnwiel en de Handala kaarten. Deze duurt ongeveer 2 uur.

  

Een Handala consult duurt tussen 30 - 45 min. Kosten zijn € 40,00 voor 45 min.

Om een afspraak te maken met mij voor een consult gebruik dan de knop hieronder, of als je meer over mij te weten wilt komen. Je wordt dan naar mijn facebook community doorverwezen.

Vanaf nu ben ik wekelijks met mijn kaarten op Youtube te vinden. Daar kun je mij live zien met deze kaarten met een boodschap. Like me daar! Kilk maar eens op de link hieronder.