Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar ook de wereld waarin wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Kristal healing.

Ook kun je bij mij terecht voor diverse behandelingen (30 jaar werkervaring) waarin kristallen gebruikt wordt. Het meest bekende is de chakra healing en balancering. Daarbij wordt jouw chakra's helemaal gereinigd en opnieuw van energie voorzien in de vorm van kristallenlicht/kleur. Deze beschermd je en geeft inzicht, wat er in jouw chakra aan de hand is. Daarna word je helemaal in de bescherming gezet. Zodat je volledig in balans blijft, Het moet niet zo zijn, als je de deur weer uit gaat, alles weer weg is. Daarmee duurt dat een tijdje en kan je weer even verder. Een kristal kan ook iets eruit halen, dat ook echt weg blijft. Maar dat is ook aan de ontvanger. We hebben allen ook lessen te leren. Die moet dan eerst geleerd worden. En het kristal kan daarin op inspringen en ondersteunen. De behandeling duurt 45 - 60 min. De kosten zijn normaal €60,00 maar in de maand augustus € 30,00.

Dus zit er door heen? Futloos? Je weet niet waar het vandaan komt? Je wordt geblokkeerd en nog veel meer andere ongemakken? Wil je niet meer dat opgebrande gevoel hebben? Dan is dit zeker iets voor jou.
Maak snel die afspraak en voel je weer in balans (knop hieronder).Opleiding kristalmaster.

Zoals hiernaast beschreven is, zijn er mogelijkheid jezelf te bekwamen als edelsteentherapeut(e). Deze opleiding is geheel nieuwe stijl, met een hoger plan en doel. Maar ook voor jou, als je al werkzaam bent als therapeut(e) en je hebt het gevoel dat je iets meer wilt of verder.
Mijn kennis en kracht is jou dat te geven, tools om mee te werken, om jouw basis te verstevigen.
In deze Masterschap opleiding, leer je meer over de diepere spirituele werkwijze van kristallen, hun taak, jij als doorgever. Maar ook hoe je anderen beter kunt begeleiden met behulp van kristallen, als adviseur. Ook leer je af om goed af te stemmen voor zowel jezelf als op jouw cliënt, op een hogere level. In deze opleiding, die uniek is, leer ik jou in te wijden, zowel in de kennis van de kristallen en vanuit de Bron wat door gegeven kan worden. Je wordt afgestemd op jouw Kristal-engel en op het door jouw uitgekozen werkkristal. Deze is voor het leven. Normaal gesproken. Tenzij er iets gebeurd, waardoor je een nieuwe moet aanschaffen. Dat is gebeurd dat jouw groei ineens zo groot is, dat jouw kristal je niet kan bijhouden. Jouw eerste kristal zit bij de opleiding in, de tweede is voor eigen rekening.
Deze opleiding is 12 lessen (1x per maand) en heet:
Kristalmaster opleiding. Kosten zijn €60,00 per les.
Dit is per keer te voldoen. Incl alle documentatie, koffie/thee en certificaat. Deze opleiding is strikt persoonlijk en niet in groepsverband. Dus wil je jouw praktijk naar een hoger niveau, dieper in de materie, sneller en beter kunnen helpen en wil je een intake gesprek aanvragen? Zie knop onder.

Mijn kristallenwerk.

Wat één van mijn drijvende krachten en werkgebieden is: kristallen werk.
Ik werk als sjamaan-healer met kristallen op alle (bewustzijns) vlakken. Ik geef er readingen mee maar ook diverse healingen, waaronder op afstand, of geef dat wat nodig of mij gevraagd wordt.
Maar ik doe niets wat niet mag of als mij gevraagd word wat ik moet doen, waar ik niet achter sta, dan doe ik het niet. Never!
Integer en zuiver zijn is voor mij het hoogste goed en werkt beide kanten op.
Maar ook in het onderwijzen, mijn kristallen-kennis doorgeven, aan hen die kristal-therapeut(e) wil worden, is heel belangrijk. Daarom ook weer cursussen en workshops nieuwe stijl, wat daarom ook weer beter aansluiten bij deze nieuwe tijd van verandering. Van daaruit kun je doorstromen naar een nieuwe niveau en veranderingen die nog meer eraan komen beter aankunnen. Kristallen zijn ervoor om ons te helpen en te zuiveren, van dat wat ons ziek maakt of blokkeert. Ze leren jezelf en anderen erdoor te kennen, maar geven ook inzicht in de toekomst, hoe het zal zijn. Of je het weten wilt weten of niet, maar zo werken ze. Dat geven wij door, dat wat nodig is. Buiten ieders ego om.

super 7


Kristal helder.

Als je op zoek bent voor jezelf, kristallen wilt aanschaffen, dat kan ook hier. Op afspraak kan je hier terecht, zien en voelen. De kristallen die ik bezit, hebben een bijzondere energie, een trilling met een hogere doel en daarmee hogere bewustzijn dienend.
Zoek je iemand of een nieuwe weg om te werken met kristalen, daarmee jezelf op een hoger plan zettend, dan kun je voor die speciale opleiding bij mij kiezen. Daarin maak je op een nieuwe manier kennis met het kristallenrijk, maar ook met de binding met het universum. Ik neem je letterlijk mee naar een onbekende wereld, maar met beide benen op de grond. Daar komen ze tenslotte ook vandaan. Zoek je jouw kristallen leraar in de vorm van een mooi kristal?

Maak een afspraak.

Edelstenen therapeute A.

In september start ik,
Maar er is nog meer met kristallen te doen, zoals je ook op mijn thema avonden zult ervaren, zoals meditaties, chakra healing, aura healing, vorige levens, Akasha Kronieken werk en nog meer.
Ik draag elke dag een kristal bij mij. Het geeft iets extra's. Noem het stabiliteit. Ook de nieuwe soorten die tegenwoordig ontdekt worden, eigenlijk verstopt zijn, zodat ze op het juiste moment tevoorschijn zouden komen om de mensheid verder op weg te helpen. Deze speciale kristallen met een hogere trilling hebben een ander doel en zijn met het etherische verbonden, de Engelen en de Bron. De Engelen in het kristal maakt dan verbinding met die van het Universum. Alleen een juiste afstemming kan dat teweegbrengen, dus inwijding. Daarmee wordt een nieuwe poort geopend die het werken met kristallen op een veel hoger niveau bewerkstelligd.
Verder zijn er de vormen die belangrijk zijn. Er is veel te vertellen en nog veel te doen daarin. Onze ware potentie komt eraan. Nu de juiste leerweg kiezen en gaan. Om alvast jou in dit schitterende wereld kennis ermee te laten maken is er een cursus nieuwe stijl, waarin je in contact komt met de helende kracht van kristallen. Deze mini cursus is 6 lessen. kosten €125,00 incl lesmateriaal, koffie/thee en kristal. Welkom in mijn wereld van kristallenwerk. Met Certificaat.

Jij, een ruwe diamant.

De nieuwe jij.

Zie jezelf als een ruwe diamant, die gaat schitterende als hij op de juiste wijze bewerkt en geslepen wordt. Maar het slijpproces moet door iemand gedaan worden, zodat hij niet wordt vernield maar de potentie eruit weet te halen. De mooie kant, het innerlijke dan weerspiegelt, gewoonweg: Briljant.