Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar ook de wereld waarin wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Mijn tweede boek komt eraan.

Momenteel ben ik druk bezig met mijn tweede (werk) boek. Een tandje hogerop. Een verrassende boek die je verder helpt op het spirituele pad. Dus.. houdt het goed in de gaten.

Dit is hem geworden, in drie maanden geschreven, hij moest klaar voordat ik de reis aan zou gaan. Maar het uitgeven, bleek heel moeilijk te zijn. Het kostenplaatje enorm. Dus alles maar in eigen beheer en in een beperkt oplage, Voor € 26,95 is dit boek voor jou, excl. verzendkosten.
Of je komt hem hier halen. Hij ligt ook bij de Readshop xxl Vermeer in Emmen. En in de readshop Emmerhout. Dit is mijn eerste druk, er komt geen tweede en er is nog een kleine oplage. Dus wees snel bij. Wil je weten wat anderen van mijn boek vinden: zie de knop.

Op naar mijn tweede boek.

Dit is de titel van mijn werkboek, met 20 uiteenlopende onderwerpen. Dit zijn aparte hoofdstukken, met afsluitend een daarbij horende oefening. Deze zorgt ervoor dat je weer terug gaat naar jouw hart, ware gevoel en je laat zien waar je staat in het moment. Maar ook wat je kunt of moet veranderen om weer jezelf te zijn. Daarom heet het een werkboek, je gaat op reis, naar binnen, naar jezelf en transformeert pijn in kracht en leert weer voor jezelf op te komen. Wordt weer diegene die je wenst te zijn, nu! Ontdek wie je bent, hoe je bent en wat je wilt gaan doen.

Kom je er zelf niet uit, dan adviseer ik je om contact met mij op te nemen. Ik bied jou de mogelijkheid om samen het hoofdstuk uit te werken, mocht deze problemen geven. Kosten €30,00.

De weg naar Jezelf, begin hier ... nu!.

Heb je het boek nog niet, dan kun je hem bij mij aanschaffen.

Zie daarvoor: contact.