Welkom op de site van: De Witte Adelaar

Hier komen alle werelden samen, als een grote familie, niet alleen om ons Zelf te helen, maar ook de wereld waarin wij leven. Kennis is macht, het juiste gebruik ervan laat wijsheid zien. Laten wij samen in wijsheid verder gaan en dat doen wat ons hart ingeeft. Wees integer en met respect voor alles en iedereen. Ahé!

Jeboiah en Horus

Ik ben een drakenhoeder en werk met hun energie, wat heel krachtig is, Ze staan voor diegene klaar die hun nodig hebben. Je hoeft alleen maar de naam te roepen en te vragen. Nu is er een derde gekomen, groene draak. Nu is de heilige drie eenheid klaar. Blauw, goud en groen. Ultra kleuren, werkend vanuit een hogere dimensie.

Mijn boek.

Dit is de titel van mijn eerste werkboek. Als leraar, coach en schrijver is het mijn doel kennis over te dragen. De mens die mijn hulp heeft ingeroepen daarmee een beetje op weg te helpen, ook om anderen weer te kunnen helpen. Er komen nog meer boeken aan, die je verder op weg kunnen helpen, naar binnen, naar jezelf, jouw ware ik. Mijn tweede boek is onderweg.

White Eagle

Ik, Hans, 54 jaar, Al 32 jaar bezig als Sjamaan, schrijver-medium, spirituele coach, kristalmaster, therapeut en bovenal: MENS. Ik heb als sjamaan, caretaker, leraar een bepaalde taak. Opkomen voor de zwakkeren, tegen leugens en onrecht, als voorvechter van integriteteit. Velen hebben mijn Heilige Ruimte gevonden, en ik help hen hun heilige ruimte te vinden. Jouw ware intentie wordt geopend.

Ik creëer nieuwe dingen.

Ik ben een bedenker, creator van nieuwe dingen, zoals mijn Handala kaarten of mijn speciale medicijnwiel. Het is mijn pad en doel om dat door te geven wat bruikbaar is. Dit en andere tools wat ik gebruik om anderen de weg te wijzen, daar werk ik graag mee, want ik ga voor samenwerking en eenheid. Ik help daar waar ik kan. Van hart tot hart.


Ik werk met vorige levens, de Akasha Kronieken, reïncarnatie en regressie. En met karmastukken, positief en negatief, met rode draden, in familie en/of relatie problemen. Het hoe, wat, waarom, waar ze ontstaan zijn en welke gevolgen het heeft in het nu en op jouw functioneren, jouw leven. Het transformatiespel en medicijnwiel is een mooi werkmiddel voor om dingen te doorbreken, wat diep vastgeroest zit.

Ik geef groepshealingen en doe aan foto en voorwerp readen met boodschappen vanuit de bron. Ook engelen zijn er onderdeel van, alsook mijn (totem) spirits. Ik werk graag samen, met iedereen, zowel boven als hier op aarde. Elkaar helpen en dat geven wat het hart kan helen. Voor de een is het aanraking van liefde en ander een krachtige inzicht. Dat is healing wat echt telt. Jouw hart mag en kan weer open, zonder angst.

Jouw echte reis is naar binnen gaan, om daar in het donker te durven zijn, en dan naar het licht te groeien, dat zonder angst, want je bent........ oké!